Αρχική / Η Ομάδα Μας / Fun Facts / 10 Χρόνια insurancemarket.gr: 10 Fun Facts για Εμάς

10 Χρόνια insurancemarket.gr: 10 Fun Facts για Εμάς

insurancemarket fun facts

Πριν αρχίσεις τα σχόλια, ότι ο τίτλος είναι clickbait κι άλλα τέτοια, ναι, μια ασφαλιστική μπορεί να έχει fun facts, όπως όλοι! 10 χρόνια τώρα, το insurancemarket.gr είναι ένας σύμμαχος και φίλος του οδηγού που θέλει να κλείσει την ασφάλειά του εύκολα, γρήγορα και όσο πιο οικονομικά γίνεται.

Αν είσαι πελάτης μας, τότε ήδη θα ξέρεις ότι προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, στην πιο προσιτή τιμή. Θα ξέρεις, επίσης, ότι οι insurance experts μας είναι στη διάθεσή σου 24 ώρες καθημερινά, γιατί οι ανάγκες σου δεν έχουν ωράριο. Δες όμως 10 facts που ίσως δεν ήξερες για εμάς.

#1 Το πρώτο Phygital κατάστημα στην Ελλάδα

Λογικά, θα έχεις επισκεφθεί την online πλατφόρμα μας στο insurancemarket.gr. Ήξερες όμως, ότι έχουμε και φυσικό κατάστημα στη Φιλελλήνων 7, στο Σύνταγμα; 🏪 Το κατάστημά μας άνοιξε τις πόρτες του τον Δεκέμβριο του 2019 και λογικά κάποια μαύρη γάτα θα μπήκε μέσα στα εγκαίνια, γιατί λίγο μετά, η χώρα μας μπήκε σε καθολικό lockdown, λόγω της πανδημίας.

Ωστόσο, μείναμε ανοιχτοί, για να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τους χιλιάδες πελάτες μας που δεν είναι τόσο εξοικειωμένοι με τη διαδικασία της online ασφάλισης. Οι άνθρωποί μας είναι δίπλα σου καθημερινά για να σε βοηθήσουν!

#2 Δεν ήμασταν πάντα το insurancemarket.gr

Όταν ξεκίνησαν οι ιδρυτές μας να στήνουν την πλατφόρμα online σύγκρισης και αγοράς ασφαλειών, είχαν δώσει το όνομα liveinsurance.gr. Όμως, ενώ η προσπάθεια δημιουργίας αυτής της πρώτης πλατφόρμας ήταν πολύ φιλόδοξη, ανακαλύψαμε ότι δεν ήταν τόσο απλή στην χρήση.

Ένα χρόνο αργότερα, δηλαδή το 2011, έδωσαν ζωή στο insurancemarket.gr, μια πλατφόρμα πολύ πιο εύχρηστη και λειτουργική, την οποία αγάπησαν χιλιάδες Έλληνες οδηγοί.

#3 Έχουμε εκδώσει περισσότερα από 1.5 εκ συμβόλαια!

Από το 2010, που ακόμα ονομαζόμασταν liveinsurance.gr, μέχρι και το τέλος του 2020, είχαμε εκδώσει 1.532.168 ασφαλιστήρια συμβόλαια. Μέχρι το τέλος του 2021, αναμένεται να είμαστε περίπου στα 2 εκατομμύρια!

Δηλαδή, είμαστε η Νο1 πλατφόρμα online ασφάλισης στην Ελλάδα! 👑 Το αν είμαστε οι πρώτοι και καλύτεροι, θα το κρίνεις εσύ όταν μας δοκιμάσεις.

#4 Όχι μόνο ασφαλιστές…

Ξεκινήσαμε σαν σύμμαχός σου για να βρεις την κατάλληλη και πιο οικονομική ασφάλεια, ειδικά για σένα. Όμως δεν σταματήσαμε εκεί. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, έχουμε διαθέσιμες άλλες δύο υπηρεσίες που μπορεί να σου φανούν χρήσιμες:

💡 Η πρώτη είναι το Insurancemarket Energy. Εδώ μπορείς να συγκρίνεις πάροχους ενέργειας (ηλεκτρικό ρεύμα, φυσικό αέριο) εντελώς δωρεάν. Απλά συμπληρώνεις λίγα στοιχεία για την κατοικία σου, συγκρίνεις προγράμματα, επιλέγεις αυτό που σε συμφέρει και ξεκινάς την εξοικονόμηση!

💰 Η δεύτερη υπηρεσία είναι το Insurancemarket Money. Εδώ συγκρίνεις δάνεια και κάρτες (και άλλα τραπεζικά προϊόντα), για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει, χωρίς να κλείνεις ραντεβού στην τράπεζα και να στήνεσαι σε ουρές.

Και στο μέλλον σκοπεύουμε να σου φέρουμε ακόμα περισσότερες υπηρεσίες, για να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες του νοικοκυριού σου!

#5 Έχουμε ανταποκριθεί σε πάνω από 2.000.000 κλήσεις

Κάνε το εικόνα: Σου μένει το αυτοκίνητο από μπαταρία και δε θυμάσαι το τηλέφωνο της οδικής βοήθειας της ασφαλιστικής σου. Ή μπλέκεις σε ένα ατύχημα και δεν θυμάσαι το τηλέφωνο της φροντίδας ατυχήματος. Και είναι και αργά τη νύχτα ή αργία, δεν ξέρεις αν θα βρεις κάποιον να σε εξυπηρετήσει. Όπως είπαν και οι Ghostbusters: “Who you gonna call?”.

Πάρε εμάς! Παρέχουμε εξυπηρέτηση 24/7 και οι insurance experts μας είναι έτοιμοι να σε βοηθήσουν, ακόμα και τις αργίες. Μέσα σε 10 χρόνια, έχουμε ανταποκριθεί σε πάνω από 2.000.000 κλήσεις, πελατών μας και μη, με μέσο χρόνο αναμονής λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα, και μέσο χρόνο επίλυσης προβλήματος τα 4 λεπτά.

#6 Παρέχουμε τεχνολογία στους ανεξάρτητους ασφαλιστές

Πέρα από την τεχνολογία που χρησιμοποιούμε για τις δικές μας υπηρεσίες, παρέχουμε επίσης την απαιτούμενη τεχνολογία για να έχουν το δικό τους e-shop περισσότεροι από 500 ασφαλιστές!

Δηλαδή, αν δεν έχεις ασφαλίσει το όχημά σου στην πλατφόρμα μας, ίσως το έχεις ασφαλίσει με κάποιον συνεργάτη μας. Σε κάθε περίπτωση, χαιρόμαστε να είμαστε δίπλα σου. ❤️

#7 Έχουμε ασφαλίσει και αυτοκίνητα… διαμάντια

Δεν μπορούμε να πούμε ποιο αυτοκίνητο είναι ή ποιος είναι ο ιδιοκτήτης, αλλά το πιο ακριβό ασφαλιστήριο συμβόλαιο που έχουμε βγάλει ήταν για 3.434,05€ ανά έτος. Ελπίζουμε να το χαίρεται πάντως! Όχι καλέ, δεν ζηλεύουμε καθόλου το αυτοκίνητό του!

#8 Η μεγαλύτερη αποζημίωση που έχουμε διαχειριστεί ήταν…

Μέσα σε 10 χρόνια, έχουμε διαχειριστεί χιλιάδες ζημιές και έχουμε φροντίσει να δοθούν σε δικαιούχους αποζημιώσεις που ξεπερνούν τα 10.000.000 ευρώ συνολικά.

Σίγουρα, η ασφάλεια δεν μπορεί να σώσει την περιουσία σου από μια πιθανή καταστροφή ή ένα ατύχημα, μπορεί όμως να σε αποζημιώσει όσο πιο γρήγορα και δίκαια γίνεται, για να κάνεις επισκευές ή να αποκαταστήσεις τυχόν βλάβες.

Η μεγαλύτερη αποζημίωση που έχουμε διαχειριστεί (μέχρι σήμερα) ήταν μετά τις καταστροφικές πλημμύρες και κατολισθήσεις της Άνδρου το 2019. Μέσα σε λίγες μέρες, ο δικαιούχος μιας κατοικίας που ήταν ασφαλισμένη, έλαβε 115.000 ευρώ για επισκευές και αναγκαίες παρεμβάσεις!

#9 Θα μπορούσαμε να ασφαλίζαμε τα πάντα…

Στο insurancemarket.gr μπορείς να κάνεις ασφάλεια μηχανής, από παπάκι 🛵, μέχρι μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού 🏍️. Δεν κάνουμε διακρίσεις, όλοι οι μηχανόβιοι χωράνε. Αυτό που δεν είχαμε προβλέψει, ήταν πως θα έρθει ένας πελάτης και θα μας ζητήσει να ασφαλίσουμε τη μηχανή του γκαζόν!

Και πώς να του πεις όχι; Για να μην τα πολυλογούμε, πραγματικά κάναμε οτιδήποτε περνούσε από το χέρι μας, για να του ασφαλίσουμε τη μηχανή του γκαζόν. Ας προσέχαμε κι εμείς!

#10 Βρισκόμαστε παντού με τα Digital Kiosks!

Ότι έχουμε την πλατφόρμα insurancemarket.gr, το είπαμε. Ότι έχουμε το Insurancemarket Energy και Money, το είπαμε. Ότι έχουμε ΚΑΙ φυσικό κατάστημα στο Σύνταγμα, το είπαμε, όπως και το ότι έχουμε τηλεφωνική εξυπηρέτηση 24 ώρες το 24ωρο.

Το βλέπεις, προσπαθούμε να είμαστε κοντά σου όπου και όποτε μας χρειάζεσαι. Αλλά η παρουσία μας δεν τελειώνει εδώ. Από το 2020 και μετά, συνεργαζόμαστε και με την AUTECO και τη YAMAHA για να φτιάξουμε τα “Digital Kiosks”, ειδικά σημεία όπου μπορείς να ασφαλιστείς, μέσω των συνεργασιών μας.

Μπαίνουμε στη δεύτερη δεκαετία της ζωής μας και είμαστε ενθουσιασμένοι! Αν είσαι πελάτης μας, σε ευχαριστούμε που μας βοήθησες να φτάσουμε ως εδώ. Αν δεν είσαι πελάτης μας ακόμα, ελπίζουμε να μας δοκιμάσεις. Θα χαρούμε να σε εξυπηρετήσουμε!

📍Είσαι πελάτης μας; Αυτό το φτιάξαμε για εσένα! Κατέβασε το Insurancemarket App, για να βλέπεις όλα σου τα ασφαλιστήρια συμβόλαια με μια ματιά!


1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (Αξιολόγησε αυτό το άρθρο)
Loading...

Ασφάλεια Αυτοκινήτου Online σε 1′

Εξοικονόμησε έως 40% στο ετήσιο ασφαλιστήριό σου