Αρχική / Οδηγός Χρηματοοικονομικών / Κάρτες / Απόκτησε online την Πιστωτική που σου ταιριάζει με το e-card της Τράπεζας Πειραιώς

Απόκτησε online την Πιστωτική που σου ταιριάζει με το e-card της Τράπεζας Πειραιώς

τράπεζα Πειραιώς e card

Η Τράπεζα Πειραιώς ενισχύει το ψηφιακό προφίλ της καθώς με το e-card απλοποιείται η διαδικασία απόκτησης πιστωτικής κάρτας, δίνοντας στον πελάτη τη δυνατότητα να ολοκληρώσει την αίτησή του online οποιαδήποτε στιγμή θελήσει (24/7) και να την παραλάβει στον χώρο του, χωρίς να επισκεφθεί κάποιο κατάστημα.

Παράλληλα, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η εμπειρία του πελάτη βελτιώνεται σημαντικά μέσα από μία πλήρως ψηφιακή διαδικασία, η οποία είναι προσιτή για όλους, ανεξάρτητα από το βαθμό εξοικείωσής τους με την τεχνολογία.

Ειδικότερα, ο πελάτης:

• Επιλέγει την κάρτα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του, με τη βοήθεια ενός έξυπνου οδηγού

• καταχωρεί ηλεκτρονικά την αίτησή του, με τα περισσότερα πεδία να είναι προσυμπληρωμένα

• λαμβάνει άμεσα την απάντηση της Τράπεζας για την έγκριση ή όχι του αιτήματός του

• υπογράφει ψηφιακά τους όρους χορήγησης της κάρτας

• παραλαμβάνει την πιστωτική κάρτα στη διεύθυνσή που έχει δηλώσει

Σε κάθε στάδιο επεξεργασίας της αίτησης, ο πελάτης λαμβάνει ενημερωτικά SMS στο κινητό του, ενώ μόλις εγκριθεί η πιστωτική κάρτα αποστέλλονται στο e-mailτου όλα τα έγγραφα υπογεγραμμένα.

Επιπλέον, επισημαίνεται στην ανακοίνωση, όσοι πελάτες αποκτήσουν πιστωτική κάρτα μέσω του e-card και πραγματοποιήσουν την πρώτη τους αγορά έως 31/10/2020, θα κερδίσουν 10.000 yellows ή τριπλάσιους πόντους καλωσορίσματος, ανάλογα με τον τύπο της κάρτας που θα επιλέξουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τράπεζα Πειραιώς παρέχει τη δυνατότητα στους πελάτες της που δεν διαθέτουν ήδη κωδικούς για την υπηρεσία winbank web banking, να αποκτήσουν τους κωδικούς αυτούς online, εύκολα και γρήγορα.

Δες αναλυτικά εδώ

Πηγή

πιστωτικές κάρτες

Θέλεις πιστωτική για αγορές με δόσεις;

Βρες online την κατάλληλη κάρτα για εσένα.

Θέλεις πάντα να κερδίζεις;

Μη έγκυρο email
Πρέπει να αποδεχθείτε τους όρους χρήσης
Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη. Προσπαθήσετε αργότερα