Αρχική / Οδηγός Χρηματοοικονομικών / Δάνεια / Ήρθε το e-loan της Τράπεζας Πειραιώς

Ήρθε το e-loan της Τράπεζας Πειραιώς

e-loan by winbank

Το e-loan της Τράπεζας Πειραιώς είναι ένα προσωπικό δάνειο που μπορείς να πάρεις χωρίς να επισκεφθείς την Τράπεζα αποκλειστικά μέσω της υπηρεσίας winbank web banking.

Ακολουθώντας 3 απλά βήματα, μπορείς να σχεδιάσεις το δάνειο που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες (ποσό, διάρκεια, δόση), να καταχωρήσεις την αίτηση από τον καναπέ του σπιτιού σου και να δεις τα χρήματα να πιστώνονται στον λογαριασμό σου χωρίς να έχεις πάει σε κάποιο τραπεζικό υποκατάστημα!

Τι κερδίζεις

  1. Δεν χρειάζεται να πας στην Τράπεζα.
  2. Το συγκεκριμένο προϊόν δημιουργήθηκε για να γλιτώσεις χρόνο και… κόπο. Με τρία απλά βήματα καταχωρείς την αίτησή σου οποιαδήποτε στιγμή και εκταμιεύσεις.
  3. Έχεις τη δυνατότητα να σχεδιάσεις το δάνειό σου. Μέσω ενός ειδικού calculator μπορείς να διαμορφώσεις το ποσό, τη διάρκεια και τη δόση του δανείου ανάλογα με τις ανάγκες σου.
  4. Καταχωρείς την αίτηση οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείς, όπου και αν είσαι, αρκεί να έχεις μαζί σου τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Επιβεβαιώνεις τα στοιχεία, επισυνάπτεις τα έγγραφα και η αίτηση του δανείου είναι έτοιμη.
  5. Η Τράπεζα σε επιβραβεύει με 20.000 yellows κατά την εκταμίευση του δανείου, αρκεί βέβαια να είσαι μέλος του προγράμματος επιβράβευσης yellow.
  6. Μέσω sms στο κινητό και ειδοποιήσεων στη winbank λαμβάνεις πλήρη ενημέρωση για όλα τα στάδια της διαδικασίας.
  7. Τα έντυπα του δανείου στέλνονται στο e–mail σου.
  8. Συμβάλλεις στην εξοικονόμηση χαρτιού και στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Τι να προσέξεις

⚠️ Θα το ξαναπούμε. Το ότι γίνεται πολύ πιο εύκολη η διαδικασία δεν σημαίνει ότι θα πάρεις και πιο εύκολα το δάνειο αφού ισχύουν τα εκάστοτε πιστοδοτικά κριτήρια της Τράπεζας.

⚠️ Η αποπληρωμή γίνεται με μηνιαίες τοκοχρεωλυτικές δόσεις και πραγματοποιείται με χρέωση του καταθετικού λογαριασμού που έχει δηλωθεί κατά την υποβολή της αίτησης.

⚠️ Το e-loan απευθύνεται σε πελάτες της winbank ηλικίας 18-70 ετών (στη λήξη του δανείου), οι οποίοι: δηλώνουν μόνιμη κατοικία στην Ελλάδα, διαθέτουν ελληνικό δελτίο ταυτότητας, τηρούν μοναδική φορολογική κατοικία στην Ελλάδα και δεν είναι υπήκοοι ή φορολογικά υπόχρεοι στις ΗΠΑ.

⚠️ Υπάρχει δαπάνη εξέτασης αιτήματος η οποία ανέρχεται στα 200€και η χρέωση γίνεται στο λογαριασμό του δανείου με την εκταμίευση.

Η γνώμη του ειδικού

💡 Επιτέλους ένα δάνειο που υπακούει στους κανόνες της ψηφιακής εποχής, τουλάχιστον ως προς την κεντρική ιδέα του!

Σε κάθε περίπτωση το να μπορείς να πάρεις δάνειο αποφεύγοντας την επίσκεψη σε τραπεζικό υποκατάστημα είναι θετικό και σε βγάζει από αρκετούς μπελάδες και πολύ περισσότερο στην εποχή της πανδημίας.

Με το e-loan η τεχνολογία αξιοποιείται προς όφελος τόσο των καταναλωτών όσο και των Τραπεζών.

❗ Το ότι γίνεται πολύ πιο εύκολη η διαδικασία δεν σημαίνει ότι θα πάρεις και πιο εύκολα το δάνειο αφού ισχύουν τα εκάστοτε πιστοδοτικά κριτήρια της Τράπεζας.

Μπορείς να δεις περισσότερες λεπτομέρειες αλλά και να υποβάλλεις την αίτησή σου εδώ.


1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (1 αξιολογήσεις, μέσος όρος: 5.00 από 5)
Loading...
δάνεια banner

Online σύγκριση δανείων σε 1′

Βρες το δάνειο που σου ταιριάζει, χωρίς να πας στην τράπεζα.