Αρχική / Οδηγός Ασφάλισης / Μηχανή / Εξάμηνη ή ετήσια ασφάλεια μηχανής;

Εξάμηνη ή ετήσια ασφάλεια μηχανής;

εξάμηνη ή ετήσια ασφάλεια μηχανής

Τρεις είναι οι βασικές σου επιλογές σε ό,τι αφορά τη διάρκεια ασφάλειας μηχανής: Υπάρχει τρίμηνη, εξάμηνη και ετήσια ασφάλεια μηχανής. Σύμφωνα με τα στοιχεία, η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων οδηγών επιλέγουν εξάμηνη και ετήσια ασφάλιση για τη μοτοσυκλέτα τους.

Κι αυτό, γιατί όσο μεγαλύτερη η διάρκεια, τόσο χαμηλότερα είναι τα ασφάλιστρα ανά μήνα, με αποτέλεσμα η ετήσια διάρκεια να είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή.

Αλλά τι άλλο πρέπει να ξέρεις, για να επιλέξεις σοφά; Έχουμε συγκεντρώσει για σένα τις βασικότερες πληροφορίες.

Γιατί να προτιμήσεις ετήσια ασφάλεια μηχανής;

Γιατί έχει το χαμηλότερο ανά μήνα κόστος

Μεγαλύτερη διάρκεια συμβολαίου σημαίνει και πιο χαμηλό κόστος ανά μήνα.

Έτσι, στην πλατφόρμα μας μπορείς να βρεις ασφάλεια μηχανής από 37,60€* τον χρόνο, δηλαδή με 3,13€ τον μήνα.

*Αφορά ασφάλιση στις απαραίτητες εκ του Νόμου καλύψεις για Honda ANF 125cc του 2022 στην Ιντερσαλόνικα, τκ 68300 & οδηγό 40 ετών στις 09/05/2024.

Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

Δεν θέλεις να ανησυχείς διαρκώς για το πότε θα λήξει η ασφάλειά σου, γιατί έχεις και πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθείς; Κανένα πρόβλημα. Η ετήσια ασφάλεια μηχανής είναι η λύση που ψάχνεις. Για έναν ολόκληρο χρόνο, δεν θα σε απασχολήσει τίποτα.

Και αν είσαι πελάτης του insurancemarket, σε ειδοποιούμε εμείς οι ίδιοι όταν πρόκειται να λήξει το συμβόλαιό σου.

Επιπλέον αν βρεθεί καλύτερη προσφορά ασφάλισης από αυτήν της ανανέωσής σου, η υπηρεσία best price alert θα σε ενημερώσει ηλεκτρονικά!

Γιατί να προτιμήσεις εξάμηνη ασφάλεια μηχανής;

Γιατί προτιμάς να συγκρίνεις συχνά

Φοβάσαι ότι μπορεί να χάσεις κάποια μεγάλη προσφορά, σε περίπτωση που κλείσεις ετήσια ασφάλεια μηχανής; Τότε η εξάμηνη διάρκεια ίσως σου ταιριάζει περισσότερο. Συγκρίνοντας τιμές δυο φορές το χρόνο, αντί για μία, ίσως να πετύχεις και κάποια πιο οικονομική προσφορά.

Γιατί αλλάζουν οι ανάγκες σου στις καλύψεις

Κάνεις διαφορετική χρήση της μηχανής σου ανάλογα με την εποχή; Αν ναι, τότε ίσως σε ενδιαφέρουν διαφορετικές καλύψεις . Η εξάμηνη ασφάλιση μπορεί να σου φανεί χρήσιμη ως προς αυτό.

Η ασφάλεια που σου ταιριάζει έχει να κάνει με τις προτεραιότητες και τις ανάγκες σου. Αν η οικονομία είναι η βασική σου προτεραιότητα, σου προτείνουμε ετήσια ασφάλεια μηχανής. Θα πληρώνεις χαμηλότερα ασφάλιστρα ανά μήνα και μπορείς να βάλεις και άτοκες δόσεις για να μην πληρώσεις όλο το ποσό μαζεμένο.

Μπες κι εσύ στο insurancemarket, σύγκρινε δωρεάν έως 29 ασφαλιστικές εταιρείες και επίλεξε την online ασφάλεια μηχανής που σου ταιριάζει!


1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (Αξιολόγησε αυτό το άρθρο)
Loading...
ασφάλεια μηχανής

Ασφάλεια Μηχανής Online σε 1′

Εξοικονόμησε έως 40% στο ετήσιο ασφαλιστήριό σου