Αρχική / Η Ομάδα Μας / Fun Facts / Just ask Γιάννος #2: Τα νέα του κλάδου μηχανής / μοτοσυκλέτας!

Just ask Γιάννος #2: Τα νέα του κλάδου μηχανής / μοτοσυκλέτας!

Just ask Γιάννος #2 Τα νέα του κλάδου μηχανής μοτοσυκλέτας!
Ζητήσαμε από εσάς, του μηχανόβιους, να μας στείλετε τις ερωτήσεις σας για τον Γιάννο Κατσιμπάρο. Και μας τις στείλατε! Στο δεύτερο βίντεο λοιπόν, έχουμε τα σημαντικότερα νέα του κλάδου.

Οι ερωτήσεις που απαντά ο Γιάννος είναι:

1) Πότε θα βγει η καινούργια hayabusa; 2) Ποιος πιστεύεις ότι θα πάρει το πρωτάθλημα του moto gp το 2021; 3) Πού είναι οι καλύτερες πίστες για moto cross στην Ελλάδα; 4) Ποιος τύπος κινητήρα πιστεύεις ότι είναι ο ιδανικός για τα ταξίδια στην ελληνική ύπαιθρο; 5) Θεωρείς ότι οι μοτοσυκλέτες Honda αγγίζουν την τελειότητα και αν όχι γιατί; 6) Τι θα μπορούσε να γίνει από την πλευρά του κράτους, ώστε τα δίκυκλα να μπουν στη ζωή του Έλληνα;
Σίγουρα εμάς μας διαφώτισε! Δες επίσης και το πρώτο μέρος του Just Ask Γιάννος, για την ασφάλεια στην οδήγηση μηχανής! Ό,τι κι αν χρειαστείς για την ασφάλεια της μηχανής σου, σε διάρκεια και καλύψεις, έχουμε αυτό που ψάχνεις. Μπες στο InsuranceMarket.gr, σύγκρινε ασφάλειες και επίλεξε αυτή που σου ταιριάζει. Μπορείς να κλείσεις ασφάλεια 100% online, χωρίς να σηκωθείς από τον καναπέ σου!

1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (Αξιολόγησε αυτό το άρθρο)
Loading...
ασφάλεια μηχανής

Ασφάλεια Μηχανής Online σε 1′

Εξοικονόμησε έως 40% στο ετήσιο ασφαλιστήριό σου