Αρχική / Η Ομάδα Μας / Εταιρικά Νέα / Το insurancemarket.gr στα κορυφαία e-Businesses της Δεκαετίας 

Το insurancemarket.gr στα κορυφαία e-Businesses της Δεκαετίας 

top ebusinesses evolution awards

Το insurancemarket.gr, η μεγαλύτερη ιστοσελίδα σύγκρισης & αγοράς ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα, διακρίθηκε ως ένα από τα κορυφαία e-Businesses της δεκαετίας από τα e-volution Awards, όπου και ήταν η μοναδική εταιρεία του ασφαλιστικού κλάδου που συγκαταλέχθηκε στη λίστα.

Σημείο αναφοράς για την καινοτομία της εταιρείας ήταν η αλλαγή που έφερε στον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος επιλέγει ασφαλιστικά προγράμματα, αφού μετέτρεψε όλη αυτή την παραδοσιακά offline διαδικασία, σε μια ευχάριστη online εμπειρία.

Μέσω των καινοτόμων υπηρεσιών του insurancemarket.gr, δόθηκε στον χρήστη η δυνατότητα:

✔️ Να συγκρίνει τιμές από 25+ ασφαλιστικές εταιρείες με ένα κλικ!

✔️ Να επιλέξει όχι μόνο βάσει τιμής, αλλά και με βάση reviews πελατών

✔️ Να ασφαλιστεί χωρίς δικαιολογητικά

✔️ Να λάβει άμεσα το ασφαλιστήριο στο email του

✔️ Να έχει ενημέρωση όταν βρεθεί πιο οικονομική προσφορά κατά την ανανέωσή του

✔️ Να έχει Πάντα Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής

✔️ Να απολαμβάνει 24ωρη Κορυφαία Εξυπηρέτηση όλες τις ημέρες της εβδομάδας

Από τις πιο πρόσφατες καινοτομίες της ήταν και η δημιουργία του πρώτου ασφαλιστικού phygital concept store στην Ελλάδα (Φιλελλήνων 7, Σύνταγμα). Το κατάστημα συνδυάζει την τεχνολογία και την online ταχύτητα με τη φυσική παρουσία του insurance expert δημιουργώντας μία νέα ολιστική εμπειρία ασφάλισης στον επισκέπτη.

Το insurancemarket.gr διαχειρίζεται περισσότερα από 350.000 συμβόλαια ετησίως και εξυπηρετεί περισσότερες από 500.000 τηλεφωνικές κλήσεις εξυπηρέτησης και ζημιών. Όλοι οι Insurance Experts του τμήματος Customer Experience είναι πιστοποιημένοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι με πολυετή εμπειρία στην ασφαλιστική αγορά. Το 2020, ο μέσος χρόνος επίλυσης προβλήματος του πελάτη της (τηλεφωνικά ή online) ήταν λιγότερο από 4 λεπτά, ενώ ο μέσος χρόνος αναμονής στο τηλεφωνικό κέντρο δεν ξεπέρασε τα 30 δευτερόλεπτα.

Ο Στέφανος Φαλκονάκης, CMO της εταιρείας, δήλωσε: “Τα τελευταία 10 χρόνια σκοπός μας είναι καθημερινά να καινοτομούμε, να βελτιώνουμε την αγοραστική εμπειρία του Έλληνα καταναλωτή και παράλληλα να έχουμε κομβικό ρόλο στον ψηφιακό μετασχηματισμό της Ασφαλιστικής αγοράς. Το βραβείο αυτό αποτελεί μία πολύ μεγάλη αναγνώριση των προσπαθειών 130+ ανθρώπων του insurancemarket.gr που καθημερινά οραματίζονται και υλοποιούν τολμηρές και καινοτόμες ιδέες”.

Τα e-volution Awards διοργανώνονται από το Marketing Week, την BOUSSIAS και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνολικά δε, βράβευσαν για την καινοτομία και την αποτελεσματικότητά τους όλα αυτά τα χρόνια τα κορυφαία 10 e-Shops, 10 e-Businesses και 10 Agencies της Δεκαετίας, όπως αυτά προέκυψαν από τις διακρίσεις και τους πόντους που έλαβαν συνολικά στα 10 πρώτα χρόνια διεξαγωγής του θεσμού.

Αν θέλεις κι εσύ να συνδυάσεις την αξιοπιστία με οικονομικές προσφορές στην ασφάλεια αυτοκινήτου, μπες στο insurancemarket.gr και σύκρινε πριν αγοράσεις!

 


1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (Αξιολόγησε αυτό το άρθρο)
Loading...

Ασφάλεια Αυτοκινήτου Online σε 1′

Εξοικονόμησε έως 40% στο ετήσιο ασφαλιστήριό σου