Αρχική / Η Ομάδα Μας / Εταιρικά Νέα / Το insurancemarket.gr Μεγάλος Nικητής στα e-volution Awards 2022

Το insurancemarket.gr Μεγάλος Nικητής στα e-volution Awards 2022

e-volution awards 2022

Τα φετινά e-volution awards 2022 έκλεισαν με 7 σημαντικές διακρίσεις για το insurancemarket.gr. Πρόκειται για το μεγαλύτερο θεσμό επιβράβευσης στην Ελλάδα των καλύτερων πρακτικών στο ηλεκτρονικό εμπόριο & επιχειρείν και είμαστε περήφανοι που το insurancemarket.gr, η μεγαλύτερη ιστοσελίδα σύγκρισης & αγοράς ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα, απέσπασε 7 βραβεία.

Η πλατφόρμα μας βραβεύθηκε με Platinum Award & Gold Award στην κατηγορία Ψηφιακή Επικοινωνία & Marketing Analytics. Αποδεικνύουμε έτσι έμπρακτα, ότι με μόνιμο στόχο μας να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους χρήστες μας, χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία ώστε να βελτιστοποιούμε συνεχώς την εμπειρία τους στην πλατφόρμα μας.

Το Gold Award στην κατηγορία In-House e-Commerce Team ήρθε να επιβεβαιώσει ότι οι ομάδες γράφουν ιστορία και ότι χάρη στους ανθρώπους της η εταιρεία γίνεται καλύτερη και εξελίσσεται καθημερινά!

Στα φετινά βραβεία ξεχώρισε και το money-market.gr η νέα πλατφόρμα σύγκρισης χρηματοοικονομικών προϊόντων που απέσπασε Gold Award στην κατηγορία Ηλεκτρονικά Καταστήματα – Υπηρεσίες.

Ακολούθησε ένα Silver Award στην κατηγορία Καινοτομία Ηλεκτρονικού Επιχειρείν και 2 Bronze Awards στις κατηγορίες Best in Banking & Insurance και Content Marketing.

Η φετινή χρονιά όμως δεν μας έχει χαρίσει μόνο αυτά τα βραβεία. Φέτος βραβευτήκαμε και ως ένα από τα κορυφαία e-Businesses της δεκαετίας από τα επετειακά e-volution Awards και είμασταν η μοναδική εταιρεία του ασφαλιστικού κλάδου που συγκαταλέχθηκε στη λίστα.

O Στέφανος Φαλκονάκης, Marketing Director του insurancemarket σημειώνει:

“Το insurancemarket.gr ξεκίνησε με στόχο να δώσει στον Έλληνα καταναλωτή έναν καλύτερο τρόπο ασφάλισης και να τον βοηθήσει να βρει αυτό που του ταιριάζει. 10 χρόνια μετά, είμαστε περήφανοι που «αλλάξαμε τον τρόπο ασφάλισης στην Ελλάδα» κάνοντάς τον πιο εύκολο, πιο γρήγορο και πιο οικονομικό. Κινητήριος μοχλός της επιτυχίας μας είναι η συνεχής βελτιστοποίηση του “customer journey” χρησιμοποιώντας τους ανθρώπους, την τεχνολογία και τα data μας, ένας συνδυασμός για τον οποίο βραβευόμαστε σήμερα αλλά για εμάς είναι η καθημερινότητα με την οποία συνεχώς πορευόμαστε και εξελισσόμαστε.”

Το insurancemarket.gr είναι το μεγαλύτερο site online σύγκρισης και επιλογής ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα που ο καταναλωτής μπορεί να συγκρίνει αντικειμενικά τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες ώστε να επιλέξει το καλύτερο για αυτόν, ασφαλιστικό προϊόν.

Επενδύοντας συνεχώς σε νέες τεχνολογίες και καινοτόμες υπηρεσίες αλλά και μέσω της κορυφαίας εξυπηρέτησης που προσφέρει, έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις έως τώρα, μεταξύ των οποίων:

– Gold – Continuous Optimization

– Bronze – Best in B2B

– Gold – Καλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα (2017)

– Gold – Digital Transformation (2017)

– Silver – Καλύτερη ηλεκτρονική αγορά (2017)

– Bronze – Εμπειρία πελατών (2017)

– Bronze – Εξυπηρέτηση μετά την πώληση (2017)

– Silver – Customer experience (2016)

– Gold – Εφαρμογή Β-Β Ηλεκτρονικού Εμπορίου (2015)

– Gold – Ψηφιακή Στρατηγική (e-Strategy) (2015)

– Silver – Ηλεκτρονικά Καταστήματα / Ασφαλιστικές Υπηρεσίες (2015)

– Gold – e-services (2014)

– Silver – Β2C Services (2014)

– Best e-marketplace (2013)

Είμαστε περήφανοι για όσα έχουμε καταφέρει εδώ και 10 χρόνια και δεσμευόμαστε να εξελισσόμαστε συνεχώς με στόχο να είμαστε ο απόλυτος σύμμαχος του καταναλωτή!

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη. ❤️


1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (Αξιολόγησε αυτό το άρθρο)
Loading...

Ασφάλεια Αυτοκινήτου Online σε 1′

Εξοικονόμησε έως 40% στο ετήσιο ασφαλιστήριό σου