Αρχική / Η Ομάδα Μας / Εταιρικά Νέα / Ο Στέφανος Φαλκονάκης στο “Love It”

Ο Στέφανος Φαλκονάκης στο “Love It”

love it falkonakis

Στις 25 Νοεμβρίου 2021 ο Chief Marketing Officer του insurancemarket.gr Στέφανος Φαλκονάκης, εμφανίστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και συγκεκριμένη στην εκπομπή “Love It” με την Ιωάννα Μαλέσκου. Εκεί μίλησε για το κοινωνικό αποτύπωμα της εταιρείας αλλά και το όραμά της.

Εξήγησε ότι στην κουλτούρα μας είναι να δημιουργήσουμε το αίσθημα της ασφάλειας και να αφαιρέσουμε την αβεβαιότητα από τον καταναλωτή. Μέσα από αυτή τη φιλοσοφία μας έχουμε δημιουργήσει και βασίσει και το κοινωνικό μας πρόσωπο.

Ο κ. Φαλκονάκης τόνισε πως μας ενδιαφέρει να βάλουμε κι εμείς ένα λιθαράκι στην κοινωνία και να δώσουμε ένα αίσθημα ασφάλειας στον καταναλωτή ότι συμβάλλουμε στη δημιουργία μια καλύτερης κοινωνίας. Αυτή η συμβολή γίνεται μέσα από δράσεις όπως στήριξη συλλόγων δασοπροστασίας, μη κερδοσκοπικών οργανισμών, πυρόπληκτων συνανθρώπων μας κ.α.

Αναφέρθηκε επίσης στη δράση μας Car4Love η οποία στοχεύει στην οικονομική ενίσχυση των ανθρώπων που έχουν ανάγκη, να επισκευάσουν το αυτοκίνητό τους. Στόχος της δράσης είναι να κυκλοφορούν όσα περισσότερα ασφαλή αυτοκίνητα γίνεται στους δρόμους.

Δες ολόκληρη τη συνέντευξη του Στέφανου Φαλκονάκη εδώ:


1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (Αξιολόγησε αυτό το άρθρο)
Loading...

Ασφάλεια Αυτοκινήτου Online σε 1′

Εξοικονόμησε έως 40% στο ετήσιο ασφαλιστήριό σου