Αρχική / Η Ομάδα Μας / Εταιρικά Νέα / e-Διαχείριση Συμβολαίου: η επανάσταση στην ασφάλειά σου

e-Διαχείριση Συμβολαίου: η επανάσταση στην ασφάλειά σου

e-Διαχείριση Συμβολαίου

Στο insurancemarket θέλουμε να κάνουμε την ασφάλειά σου παιχνίδι και εάν είσαι πελάτης μας, το έχεις ήδη διαπιστώσει. Ήξερες ότι μπορούμε να κάνουμε την εμπειρία σου ακόμα πιο εύκολη;

Ξέρουμε ότι το τηλέφωνο δεν είναι και η καλύτερή σου. Ξέρουμε επίσης ότι μπορεί να χάσεις το συμβόλαιό σου – άνθρωποι είμαστε, σε όλους μας έχει συμβεί. Και ξέρουμε βέβαια πως το κινητό είναι η προέκταση του χεριού σου.

Συνδυάσαμε λοιπόν όλα αυτά και φτιάξαμε την e-Διαχείριση Συμβολαίου!

Είσαι πελάτης μας; Τώρα μπορείς εύκολα και γρήγορα να διαχειριστείς το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σου online, αλλά και μέσα από το insurancemarket app.

Μέσα από αυτή τη νέα, επαναστατική υπηρεσία, μπορείς:

✔️ Να δεις όλα σου τα συμβόλαια

✔️ Να δεις το status κάθε συμβολαίου

✔️ Να εξοφλήσεις το ασφαλιστήριό σου

✔️ Να ζητήσεις αλλαγή ή ακύρωση του συμβολαίου σου

✔️ Να πάρεις νέα προσφορά ασφάλισης

✔️ Να δεις τα δικά σου τηλέφωνα ανάγκης

Επιπλέον, αν ετοιμάζεσαι για ταξίδι με το αυτοκίνητο στο εξωτερικό, μπορείς να ζητήσεις την έκδοση πράσινης κάρτας και να τη λάβεις στο email σου χωρίς κλήσεις και αναμονές.

Και όλα αυτά έρχονται να προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες φανταστικές υπηρεσίες μας όπως το Best Price Alert που έρχεται αν βρεθεί πιο οικονομική προσφορά στην ανανέωσή σου, την Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής, τη δυνατότητα εξόφλησης σε έως 12 άτοκες δόσεις, την κορυφαία 24ωρη εξυπηρέτηση και πολλά άλλα.

Και αν μετά από όλα αυτά δεν πείστηκες να κλείσεις κι εσύ ασφάλεια στο insurancemarket, απλώς μπες στο site μας και βάλε την πινακίδα σου. Όλα τα άλλα άστα πάνω μας!


1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (Αξιολόγησε αυτό το άρθρο)
Loading...

Ασφάλεια Αυτοκινήτου Online σε 1′

Εξοικονόμησε έως 40% στο ετήσιο ασφαλιστήριό σου