Αρχική / Η Ομάδα Μας / Εταιρικά Νέα / Πώς το insurance pro ψηφιοποιεί τους ασφαλιστές;

Πώς το insurance pro ψηφιοποιεί τους ασφαλιστές;

insurance pro

Το insurance pro είναι η υπηρεσία με την οποία το insurancemarket μπόρεσε να μοιραστεί όλη του την τεχνολογία και τεχνογνωσία, με τους ασφαλιστές. Αποτελεί δηλαδή τον σύμμαχο κάθε σύγχρονου ασφαλιστή.

Σήμερα, με περισσότερους από 500 συνεργάτες που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα του insurance pro, εξυπηρετούνται και δεκάδες χιλιάδες πελάτες.

Πώς το insurance pro βοηθάει τους συνεργάτες ασφαλιστές;

Η πλατφόρμα του insurance pro τα τελευταία χρόνια έχει μετασχηματιστεί σημαντικά και από μία πλατφόρμα πολυτιμολόγησης είναι πλέον ένα ολιστικό ψηφιακό γραφείο για τον ασφαλιστή.

Η εφαρμογή του insurance pro είναι για τον ασφαλιστή ένα σύστημα διαχείρισης των πελατειακών του σχέσεων, μιας και μέσα από το περιβάλλον του μπορεί να διαχειριστεί όλα του τα συμβόλαια, τους πελάτες, αλλά και τις πληρωμές.

Τα έξυπνα εργαλεία για την προτεραιοποίηση των καθημερινών εργασιών, την αυτοματοποίηση της διαχείρισης του χαρτοφυλακίου του και η προσωποποιημένη επικοινωνία, καθιστούν το insurance pro ως την πιο εξελιγμένη εφαρμογή για τον σύγχρονο ασφαλιστή. Ουσιαστικά τον βοηθούν στην:

  • Αποδοτική διαχείριση του πελατολογίου του, και την
  • Αύξηση του ελεύθερου χρόνου του, ώστε να ασχοληθεί με εργασίες που του αποφέρουν πραγματικά κέρδη!

Στην εφαρμογή οι συνεργάτες έχουν παράλληλα και τις καινοτόμες λύσεις του insurancemarket, όπως:

  • το Best Price Alert (που ενημερώνει τον συνεργάτη στην ανανέωση συμβολαίου των πελατών του, αν υπάρχει καλύτερη προσφορά για τις καλύψεις τους),
  • το EasyBuy (για άμεση ασφάλιση χωρίς δικαιολογητικά) και
  • τον αλγόριθμο πιθανότητας ακύρωσης (υπολογίζει την πιθανότητα «φυγής» του πελάτη με πολύ μεγάλη ακρίβεια. )

Τέλος, το insurance pro παρέχει πλήρη συμμόρφωση με το κανονιστικό πλαίσιο (IDD/GDPR), γνωστοποίηση όλων των συνεργατών (άμεσων και έμμεσων) στις συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες και αναφορά στα συμβόλαια ως άμεσος διαμεσολαβητής.

Ειδικότερα, το σύστημα παραδίδει αυτόματα σε όλους τους συνεργάτες και πελάτες:

  • Προσυμβατική ενημέρωση πράκτορα/ ασφαλιστικής εταιρείας ,
  • Όρους ασφάλισης/ PIDs ,
  • Έντυπο αναγκών/ μελέτη ασφάλισης ,
  • Προσωπικά δεδομένα/GDPR .

Τι προσθήκες θα γίνουν στο μέλλον;

Το insurancemarket θα συνεχίσει να επενδύει στην πλατφόρμα του insurance pro το ίδιο δυναμικά. Οι δύο βασικοί άξονες ανάπτυξης που έχουν αποφασιστεί είναι στο κομμάτι της εκπαίδευσης και σε αυτό των νέων εργαλείων και υπηρεσιών.

Όσον αφορά την εκπαίδευση, θα δημιουργηθεί μια ηλεκτρονική πλατφόρμα εκπαίδευσης για συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση των συνεργατών, σε θέματα που αφορούν τον σύγχρονο ασφαλιστή, όπως θέματα για πωλήσεις και marketing.

Στο κομμάτι των νέων εργαλείων, σκοπός είναι το insurance pro να ενισχυθεί σύντομα με νέους διαθέσιμους κλάδους, υπηρεσίες και self-care εργαλεία, ώστε να μπορεί ο ίδιος ο πελάτης – του κάθε ασφαλιστή – να διαχειρίζεται το συμβόλαιό του online.

Γνωρίζουμε πως οι ανάγκες του σημερινού ασφαλιστή είναι η μείωση των εξόδων του, η αυτοματοποίηση των διαδικασιών του και η αύξηση της παραγωγής ασφαλίστρων.

Αυτές ακριβώς τις ανάγκες λύνει το insurance pro, παρέχοντας υπηρεσίες με σύμμαχο την τεχνολογία και την καινοτομία, διευκολύνοντας και απλοποιώντας τις καθημερινές εργασίες του κάθε ασφαλιστή!

Δες επίσης τη σχετική συνέντευξη στο Insurance Daily News.


1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (Αξιολόγησε αυτό το άρθρο)
Loading...

Ασφάλεια Αυτοκινήτου Online σε 1′

Εξοικονόμησε έως 40% στο ετήσιο ασφαλιστήριό σου