Αρχική / Η Ομάδα Μας / Εταιρικά Νέα / Το insurancemarket.gr Πλατινένιο στα Shopper Marketing Awards 

Το insurancemarket.gr Πλατινένιο στα Shopper Marketing Awards 

shopper marketing awards

Στις 26 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η απονομή των Shopper Marketing Awards 2022. Τα βραβεία αυτά, που διοργανώνονται από το Marketing Week και το σελφ σερβις BOUSSIAS, έρχονται για να αποτυπώσουν και να υπογραμμίσουν την εξέλιξη του shopper marketing, εν μέσω πανδημίας, αλλά και τη συμβολή των εταιρειών στην ενίσχυση του φυσικού καταστήματος και της αγοραστικής εμπειρίας του πελάτη.

Το έργο της φετινής αξιολόγησης, ανέλαβαν 15 εκπρόσωποι από τον επιχειρηματικό και ακαδημαϊκό χώρο. Ο πρόεδρος της επιτροπής αξιολόγησης, Κωνσταντίνος Μαχαίρας, Πρόεδρος ΙΕΛΚΑ, δήλωσε χαρακτηριστικά «Οι φετινοί νικητές των βραβείων Shopper Marketing Awards ξεχώρισαν για την προσαρμογή τους στο νέο απαιτητικό περιβάλλον, για την αποτελεσματικότητα των επιχειρηματικών τους κινήσεων και την διαφοροποίηση τους από τον ανταγωνισμό. Το να αναδεικνύεσαι νικητής σε ένα τόσο δύσκολο επιχειρηματικό περιβάλλον έχει διπλή αξία. Για όλους αυτούς τους λόγους οι σημερινοί νικητές αξίζουν συγχαρητήρια και ένα χειροκρότημα παραπάνω».

Το insurancemarket.gr ήταν εκεί με το Concept Store, την πρώτη phygital εμπειρία ασφάλισης στην Ελλάδα και κέρδισε το Platinum βραβείο στην κατηγορία Marketing Ready Commercial Spaces!

Ο Στέφανος Φαλκονάκης, Chief Marketing Officer του insurancemarket.gr, δήλωσε: “Ένα ασφαλιστικό προϊόν απαιτεί μια προσωποποιημένη αγοραστική εμπειρία. Τα τελευταία 10 χρόνια δημιουργήσαμε και εξελίξαμε αυτή την εμπειρία στον Digital κόσμο. Τώρα ενώνουμε τον φυσικό κόσμο με τον Digital και δημιουργούμε την πρώτη Phygital εμπειρία στον ασφαλιστικό κλάδο στην Ελλάδα. Η φιλοσοφία του νέου μας concept καταστήματος, βασίζεται στη δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος το οποίο σε συνδυασμό με την καινοτομία, την τεχνολογία και τους ανθρώπους μας, που είναι διαθέσιμοι και δίπλα στον πελάτη σε όλη τη διαδικασία αγοράς, εξασφαλίζει μία ολιστική phygital εμπειρία κάλυψης αναγκών, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που χαρακτηρίζει το Insurancemarket.gr. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε εναλλακτικές λύσεις που κάνουν τη ζωή όλων, απλούστερη και ευκολότερη.

Στο insurancemarket.gr κάθε χρόνο μεγαλώνουμε και γινόμαστε καλύτεροι με στόχο να είμαστε ο απόλυτος σύμμαχός σου στην εύρεση του καλύτερου ασφαλιστικού πακέτου για τις ανάγκες σου. Είμαστε η μεγαλύτερη πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα, με περισσότερους από 1 εκ. χρήστες ετησίως και πάνω από 350.000 πελάτες.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη. ❤️


1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (Αξιολόγησε αυτό το άρθρο)
Loading...

Ασφάλεια Αυτοκινήτου Online σε 1′

Εξοικονόμησε έως 40% στο ετήσιο ασφαλιστήριό σου