Αρχική / Η Ομάδα Μας / Εταιρικά Νέα / Άνοιξε το πρώτο phygital insurance concept store στην Ελλάδα

Άνοιξε το πρώτο phygital insurance concept store στην Ελλάδα

concept store insurancemarket

Το insurancemarket εγκαινιάζει μία νέα εποχή εξυπηρέτησης, δημιουργώντας ένα μοναδικό στο είδος του ασφαλιστικό one stop shop που σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις ασφαλιστικό πρόγραμμα.

Στην εποχή του ηλεκτρονικού εμπορίου η ψηφιακή τεχνολογία μετασχηματίζει τα παραδοσιακά καταστήματα με τρόπο που αλλάζει πλήρως την εμπειρία των πελατών.

Στη χώρα μας, ωστόσο, δεν είχαμε μέχρι στιγμής αρκετά τέτοια  παραδείγματα που να «παντρεύουν» την έννοια του παραδοσιακού καταστήματος με τις τεράστιες δυνατότητες που δίνει η ψηφιακή τεχνολογία.

Με το πρώτο «phygital insurance concept store» στην Ελλάδα, φέρνουμε μία μοναδική εμπειρία για τους καταναλωτές –  το κορυφαίο ηλεκτρονικό κατάστημα στο χώρο των ασφαλίσεων.

Θέλεις να ανανεώσεις ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο; Έχεις ανάγκη από μία νέα ασφάλεια ή πρόσθετες καλύψεις;

Στο phygital insurance concept store της Insurancemarket έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις αυτό που επιθυμείς εύκολα και γρήγορα καθώς η διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε μόλις 2 λεπτά!

Όλη η διαδικασία ασφάλισης διενεργείται τόσο από έμπειρους ασφαλιστικούς συμβούλους του Insurancemarket που βρίσκονται στο phygital store όσο και μέσω ενός innovative digital kiosk που κάνει την εμπειρία εξολοκλήρου interactive.

Αν είσαι λοιπόν από τους καταναλωτές που συνεχίζουν να προτιμούν τα φυσικά καταστήματα για τις αγορές τους αλλά θέλουν ταυτόχρονα να κερδίζουν χρόνο και χρήμα αξιοποιώντας την ψηφιακή τεχνολογία, μπορείς να κάνεις μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και να τσεκάρεις από κοντά τα προϊόντα που διατίθενται στην ασφαλιστική αγορά απολαμβάνοντας μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης!

Είμαστε 📍ΕΔΩ  για να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις την ασφάλεια που σε συμφέρει!

💝 Ανακάλυψε τη νέα εμπειρία ασφάλισης στο νέο μας Phygital Concept Store, Φιλελλήνων 7 στο  Σύνταγμα!


1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (Αξιολόγησε αυτό το άρθρο)
Loading...

Ασφάλεια Αυτοκινήτου Online σε 1′

Εξοικονόμησε έως 40% στο ετήσιο ασφαλιστήριό σου