Αρχική / Η Ομάδα Μας / Εταιρικά Νέα / insurancemarket : Insurtech of the Year

insurancemarket : Insurtech of the Year

insurtech

Το insurancemarket κατέκτησε την κορυφαία διάκριση των Digital Finance Awards 2022 ως Insurtech of the year. Τα Digital Finance Awards 2022, επιβραβεύουν τις καλύτερες πρακτικές και καινοτομίες στον χώρο του ψηφιακού χρηματοοικονομικού και ασφαλιστικού κλάδου και διοργανώνονται από την BOUSSIAS.

Το insurancemarket, η μεγαλύτερη πλατφόρμα σύγκρισης και επιλογής ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα, απέσπασε άλλα πέντε σημαντικά βραβεία: 1 Platinum, 2 Gold & 2 Silver. Κοινώς, τα σηκώσαμε σχεδόν όλα για ακόμα μια φορά! 🎉

H μεγαλύτερη διάκριση, Insurtech of the year, ήρθε για να επιβραβεύσει την καινοτομία της πλατφόρμας μας και να επιβεβαιώσει ότι το είμαστε ο leader της ψηφιακής ασφάλειας εδώ και 10 χρόνια.

Κερδίσαμε επίσης Platinum και Gold στην κατηγορία Best Financial Performance Initiatives / Digital Insurance, για την επιτυχία μας ως ο μεγαλύτερος tech-lead aggregator υπηρεσιών στην Ελλάδα ξεπερνώντας τα 350.000 συμβόλαια ετησίως.

Επίσης βραβευτήκαμε με Gold για το Concept Store (Φιλελλήνων 7), την Πρώτη Phygital εμπειρία ασφάλισης στην Ελλάδα.

Η υπηρεσία σύγκρισης insurancemarket Money διακρίθηκε με Silver στην κατηγορία Digital Platforms καθώς κατάφερε μέσα σε 6 μήνες έφτασε τις 100.000 συγκρίσεις! Τέλος, το δεύτερο Silver βραβείο δόθηκε στην κατηγορία Best Digital Marketing/Social Media Initiative για την αύξηση του organic growth μέσω της στρατηγικής content marketing.

Ο δικός μας Στέφανος Φαλκονάκης, Chief Growth & Marketing Officer του insurancemarket σημειώνει: “Οι βραβεύσεις που πετύχαμε σε έναν τόσο σημαντικό θεσμό μας γεμίζουν χαρά και αποτελούν σημαντική αναγνώριση των προσπαθειών μας. Η διάκρισή μας ως Insurtech of the year επισφραγίζει τη δέσμευσή μας στην καινοτομία και στον εκσυγχρονισμό του τρόπου ασφάλισης του καταναλωτή. Συνεχίζουμε δυναμικά, επενδύοντας διαρκώς στους ανθρώπους μας, ώστε να χτίζουμε σταθερές βάσεις για να εξελισσόμαστε συνεχώς, να θέτουμε όλο και υψηλότερους στόχους και να προσφέρουμε στην ελληνική κοινωνία και οικονομία.

Το insurancemarket είναι η μεγαλύτερη ιστοσελίδα  σύγκρισης και επιλογής ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα μέσω της οποίας μπορείς να συγκρίνεις αντικειμενικά τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες και να επιλέξεις το καλύτερο για εσένα, ασφαλιστικό προϊόν. Γι’ αυτό άλλωστε και έχουμε ήδη λάβει πολλές διακρίσεις τα 10 χρόνια λειτουργίας μας.

Θέλεις ασφάλεια αυτοκινήτου, αλλαγή παρόχου ή εύρεση στεγαστικού δανείου και πολλά άλλα; Μην περιμένεις άλλο, μπες, σύγκρινε, επίλεξε και βγες κερδισμένος!


1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (Αξιολόγησε αυτό το άρθρο)
Loading...

Ασφάλεια Αυτοκινήτου Online σε 1′

Εξοικονόμησε έως 40% στο ετήσιο ασφαλιστήριό σου