Αρχική / Η Ομάδα Μας / Εταιρικά Νέα / Ξεχώρισε το Insurancemarket στα Insurance Awards 2022

Ξεχώρισε το Insurancemarket στα Insurance Awards 2022

insurance awards 2022

Με 3 σπουδαίες διακρίσεις κλείνει το 2022 για το Insurancemarket, αυτή τη φορά από τα Insurance Awards “Φίλιππος Μωράκης”, τον θεσμό που βραβεύει εταιρείες του κλάδου της ασφάλισης, που ξεχώρισαν για την επιχειρηματική τους πρακτική και την κουλτούρα τους.

Στα φετινά Insurance Awards, τον πιο καταξιωμένο θεσμό βράβευσης των βέλτιστων επιχειρηματικών πρακτικών στον ασφαλιστικό κλάδο, από τις 127 συνολικές συμμετοχές, μόλις 16 μεσιτικές και πρακτορειακές εταιρείες κατάφεραν να προκριθούν στην τελική φάση των βραβεύσεων.

Το Ιnsurancemarket, η κορυφαία πλατφόρμα σύγκρισης και αγοράς ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα, ξεχώρισε και βραβεύτηκε σε 3 πολύ σημαντικές κατηγορίες που αφορούν την καινοτομία, τον ψηφιακό μετασχηματισμό και τον πελατοκεντρικό χαρακτήρα της εταιρείας, αποσπώντας βραβεία στις κατηγορίες Customer Centricity, Digital Orientation και Disruptive Innovation.

Οι 3 αυτές βραβεύσεις έρχονται να προστεθούν στο πλήθος διακρίσεων που το insurancemarket έχει λάβει τα τελευταία 10 χρόνια για τις καινοτόμες διαδικασίες της, την κορυφαία εξυπηρέτηση σε όλα τα στάδια επαφής της με τον πελάτη και την τεχνολογική της υπεροχή.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Insurancemarket, Σωτήρης Παπαντωνόπουλος σημειώνει:

“Οι διακρίσεις που πετύχαμε στον μεγαλύτερο θεσμό βραβεύσεων του ασφαλιστικού κλάδου, μάς γεμίζουν χαρά και υπερηφάνεια για ό,τι έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα και επισφραγίζουν τη δέσμευσή μας στην καινοτομία και στον εκσυγχρονισμό του τρόπου ασφάλισης του καταναλωτή. Συνεχίζουμε δυναμικά υλοποιώντας κάθε μέρα το όραμά μας με επίκεντρο τον πελάτη μας και τη βέλτιστη εμπειρία του όχι μόνο κατά την αγορά αλλά καθόλη τη διάρκεια της ασφάλισής του.”

Τα “Insurance Awards Φίλιππος Μωράκης” συμπληρώνουν φέτος την τρίτη δεκαετία τους και είναι ο σημαντικότερος θεσμός βράβευσης στον ασφαλιστικό κλάδο. Για την εξασφάλιση της διαφάνειας και της αμεροληψίας του θεσμού, η εποπτεία της διαδικασίας διεξαγωγής του ανατέθηκε στην Grant Thornton, έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους ανεξάρτητων ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών.


1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (Αξιολόγησε αυτό το άρθρο)
Loading...

Ασφάλεια Αυτοκινήτου Online σε 1′

Εξοικονόμησε έως 40% στο ετήσιο ασφαλιστήριό σου