Αρχική / Η Ομάδα Μας / Εταιρικά Νέα / Γιώργος Τάσσης: Πρώτος στα 10χλμ στο Mykonos Running Festival

Γιώργος Τάσσης: Πρώτος στα 10χλμ στο Mykonos Running Festival

mykonos running festival

Υπερήφανους για ακόμη μια φορά μας έκανε ο δρομέας Γιώργος Τάσσης που αν και μόλις 24 ετών, μας έχει χαρίσει πολλές στιγμές υπερηφάνειας με τις διακρίσεις του. Αυτή τη φορά κατέκτησε την πρώτη θέση στα 10.000 μέτρα στο πρώτο Mykonos Running Festival!

Το Mykonos Running Festival είναι, σύμφωνα με τους διοργανωτές, “μια πολυήμερη δρομική εμπειρία με στόχο να τοποθετηθεί στο Παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα ως ένα γεγονός ανάλογο με την αναγνωρισιμότητα και την αίγλη του ονόματος του νησιού, αποκτώντας συγκεκριμένη “ταυτότητα” αναδεικνύοντας και άλλες πλευρές της μοναδικότητας του νησιού.”

Εκτός από την τελευταία του διάκριση στο νησί των ανέμων, ο Γιώργος έχει κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις σε διεθνείς και εγχώριες διοργανώσεις όπως:

  • Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών (3.000μ.) στο οποίο έχει λάβει διάκριση 3 φορές.
  • Στους Μεσογειακούς Αγώνες Νέων (10.000μ.) στην Ιταλία.
  • Στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας (21.195μ.)
  • Στο Πανευρωπαϊκό Κύπελο (10.000μ.) στην Αγγλία κ.α.

Δες τη συνέντευξη που μας παραχώρησε εδώ.

Και φυσικά δεν σταματάει εδώ. Μετά την πρωτιά του στο Mykonos Running Festival, σειρά έχει ο Ιστορικός Αγώνας Νέας Σμύρνης και φυσικά ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας, όπου ο Γιώργος θα αγωνιστεί για να κατακτήσει ακόμη ένα μετάλλιο και να μας χαρίσει ακόμη περισσότερες στιγμές χαράς και υπερηφάνειας.

Το insurancemarket.gr είναι δίπλα στον Γιώργο Τάσση και τον στηρίζει σε κάθε προσπάθεια και σε κάθε μικρή ή μεγάλη κατάκτησή του.


1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (Αξιολόγησε αυτό το άρθρο)
Loading...

Ασφάλεια Αυτοκινήτου Online σε 1′

Εξοικονόμησε έως 40% στο ετήσιο ασφαλιστήριό σου