Αρχική / Η Ομάδα Μας / Εταιρικά Νέα / Μεγάλος νικητής το insurancemarket στα FM Insurance Awards!

Μεγάλος νικητής το insurancemarket στα FM Insurance Awards!

FM Insurance Awards

Tο insurancemarket διακρίθηκε για ακόμη μία φορά στα Βραβεία Ασφάλισης «Φίλιππος Μωράκης». Αυτή η διάκριση αναδεικνύει την εξαιρετική δουλειά και την αφοσίωση που έχουμε στον τομέα των ασφαλίσεων, κάτι που αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς.

Για πάνω από 12 χρόνια, το insurancemarket έχει εδραιωθεί ως η κορυφαία εταιρεία παροχής ψηφιακών υπηρεσιών στην Ελλάδα. Διαχειρίζεται περίπου 500.000 συμβόλαια και συγκεντρώνει περισσότερους από 5.000.000 χρήστες ετησίως. Η εμπιστοσύνη και η στήριξή σας μας γεμίζει με περηφάνια και μας ωθεί να εξελίσσουμε τις υπηρεσίες μας συνεχώς.

Οι 7 σημαντικές διακρίσεις μας

Στη φετινή διοργάνωση, το insurancemarket απέσπασε 7 σημαντικές διακρίσεις. Μεταξύ αυτών διακριθήκαμε και στην ειδική κατηγορία βραβείων Overall Performance, η οποία αποτελεί και τη μεγαλύτερη διάκριση στον διαγωνισμό.

Στη συγκεκριμένη κατηγορία λαμβάνονται υπόψη οι επιδόσεις των εταιρειών σε όλες τις κατηγορίες βράβευσης του διαγωνισμού, ενώ σκοπός της είναι να διακριθεί ο Πράκτορας και ο Μεσίτης με την πιο ολοκληρωμένη στρατηγική και θέση στην αγορά. Κάτι που το καταφέραμε λαμβάνοντας το πρώτο βραβείο!

Αναλυτικότερα στα FM Insurance Awards μας απονεμήθηκε:

  • Το 1ο βραβείο στις κατηγορίες Overall Performance, Digital Orientation και High Quality,
  • Το 2ο βραβείο στις κατηγορίες Business Development, Customer Centricity και Disruptive Innovation, και,
  • Το 3ο βραβείο στην κατηγορία Sustainability Strategy.

Τα βραβεία δόθηκαν παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα, του υπουργού Εργασίας Άδωνη Γεωργιάδη και πολλών φορέων της ιδιωτικής ασφάλισης, στις 7 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής.

O Μανώλης Μαρσέλλος, CEO του insurancemarket δήλωσε: «Οι διακρίσεις αυτές αναδεικνύουν τη δέσμευσή μας στην καινοτομία και την προσήλωσή μας στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στον Έλληνα καταναλωτή. Είναι επίσης μία σημαντική αναγνώριση της δουλειάς όλης της ομάδας μας, η οποία προσπαθεί ασταμάτητα να προσφέρει καινοτόμες λύσεις και να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις ανάγκες των πελατών μας. Όραμά μας είναι να συνεχίσουμε να είμαστε μπροστά στην ψηφιοποίηση του ασφαλιστικού κλάδου και να παρέχουμε ακόμα καλύτερη αγοραστική εμπειρία στους πελάτες μας».

Ο πολυετής θεσμός των FMIA βραβεύσεων που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Morax Media S.A. και το Περιοδικό Ασφαλιστικό Marketing, αναδεικνύει τις επιχειρήσεις που διαφοροποιούνται και διευρύνουν τους ορίζοντες στον ασφαλιστικό κλάδο! Tην εκδήλωση παρακολούθησαν περισσότεροι από 300 συμμετέχοντες.

Με σκοπό την εξασφάλιση της διαφάνειας και της αμεροληψίας του θεσμού των Insurance Awards «Φίλιππος Μωράκης», η εποπτεία της διαδικασίας διεξαγωγής ανατέθηκε στην Grant Thornton, έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους ανεξάρτητων ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών.

📌 Στο insurancemarket η σύγκριση ασφαλειών δεν ήταν ποτέ ευκολότερη! Επισκέψου σήμερα την πλατφόρμα μας & βρες το ασφαλιστικό πακέτο που σου ταιριάζει περισσότερο.


1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (Αξιολόγησε αυτό το άρθρο)
Loading...

Ασφάλεια Αυτοκινήτου Online σε 1′

Εξοικονόμησε έως 40% στο ετήσιο ασφαλιστήριό σου