Αρχική / Η Ομάδα Μας / Εταιρικά Νέα / Διασφάλιση αντικειμενικότητας και ανεξαρτησίας για το insurancemarket!

Διασφάλιση αντικειμενικότητας και ανεξαρτησίας για το insurancemarket!

Διασφάλιση αντικειμενικότητας και ανεξαρτησίας για το insurancemarket!

Στόχος του insurancemarket όλα τα χρόνια της λειτουργίας του είναι να παρέχει ασφαλιστικά προϊόντα και προσφορές προς όφελος του καταναλωτή. Η αφοσίωσή μας στο να προσφέρουμε το υψηλότερο επίπεδο εμπιστοσύνης, αξιοπιστίας και διαφάνειας, επιβεβαιώνεται μετά από τον πρόσφατο έλεγχο διασφάλισης ανεξαρτησίας και αντικειμενικότητας, στον οποίο προέβη πιστοποιημένη ελεγκτική εταιρεία.

Τι σημαίνει αυτό για σένα; Σημαίνει ότι μπορείς να εμπιστεύεσαι τις ασφαλιστικές υπηρεσίες μας και να αισθάνεσαι σιγουριά για τις διαδικασίες που ακολουθούμε. Χάρη σε όλα αυτά έχεις πρόσβαση σε αντικειμενική ενημέρωση και διαφανείς διαδικασίες, ώστε να λαμβάνεις τεκμηριωμένες αποφάσεις.

Πώς διενεργήθηκε ο έλεγχος;

Στον έλεγχο διασφάλισης διεξήχθη μέσω μίας μεγάλης πιστοποιημένης ελεγκτικής εταιρείας και επισκοπήθηκαν οι εσωτερικοί μηχανισμοί και διαδικασίες του insurancemarket, ως προς τις ασφαλιστικές εταιρείες των οποίων είναι διαμεσολαβητής των ασφαλιστικών προϊόντων τους.

Ο έλεγχος διενεργήθηκε σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο Εργασιών Διασφάλισης 3000 «Έργα Διασφάλισης Πέραν του Ελέγχου ή Επισκόπησης Ιστορικής Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης» το οποίο έχει εκδοθεί από το Συμβούλιο Διεθνών Προτύπων και Προτύπων Διασφάλισης (IAASB).

Αναλυτικότερα, εξετάστηκε σε δειγματοληπτική βάση το τεκμηριωτικό υλικό που συλλέχθηκε με σκοπό την παροχή περιορισμένης διασφάλισης. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε:

  • Αξιολόγηση της σχεδιαστικής αποτελεσματικότητας και καταλληλόλητας των δικλείδων ασφαλείας με τη μελέτη μιας περίπτωσης,
  • Εξέταση της επάρκειας και πληρότητας των δεδομένων που χρησιμοποιήθηκαν κατά τον σχεδιασμό των δικλείδων ασφαλείας, και τέλος,
  • Διενέργεια συνεντεύξεων με τη Διοίκηση και τα εμπλεκόμενα στελέχη για παροχή πληροφοριών, όπου αυτό κρίθηκε απαραίτητο.

Σύμφωνα με το πόρισμα της Έκθεσης Διασφάλισης της πιστοποιημένης ελεγκτικής εταιρείας, όλοι οι εσωτερικοί έλεγχοι και οι σχετικές διαδικασίες μας, είναι αποτελεσματικά σχεδιασμένες από κάθε ουσιώδη άποψη. Για να δεις όλη την έκθεση μπορείς να μας στείλεις email στο press@insurancemarket.gr

Γιατί είναι σημαντικός ο έλεγχος διασφάλισης;

Σε έναν κλάδο όπου η εμπιστοσύνη είναι υψίστης σημασίας, ένας έλεγχος που αφορά την ανεξαρτησία και αντικειμενικότητα αποτελεί σημαντικό στοιχείο για την απόφαση αγοράς ενός ασφαλιστικού προϊόντος.

Με την πιστοποίηση της ελεγκτικής εταιρείας επιβεβαιώνεται ότι θέτουμε σε προτεραιότητα τα συμφέροντα των πελατών και τα προβαλλόμενα αποτελέσματα της σύγκρισης ασφαλειών προκύπτουν από διαφανείς και αμερόληπτες διαδικασίες.

Ο Γενικός Διευθυντής του insurancemarket, Μανώλης Μαρσέλλος, δηλώνει σχετικά “Το insurancemarket είναι η πρώτη online υπηρεσία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην Ελλάδα που πιστοποιεί, μέσω μίας μεγάλης ελεγκτικής εταιρείας, την αντικειμενικότητα και διαφάνεια των διαδικασιών και υπηρεσιών της. Οι παραπάνω αρχές αποτελούν τον πυλώνα όλων μας των αποφάσεων και θεμελιακές αιτίες στην εδραίωσή μας ως τη μεγαλύτερη online υπηρεσία σύγκρισης και αγοράς ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα. Η έκθεση αυτή επιβεβαιώνει και ενισχύει ουσιαστικά, την πολυετή αποστολή μας ως μία αμιγώς αντικειμενική, ανεξάρτητη, διαφανής και υπέρ του καταναλωτή υπηρεσία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης”.

Διάβασε επίσης: Insurancemarket App: Το πρώτο insurance wallet στην Ελλάδα!


1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (Αξιολόγησε αυτό το άρθρο)
Loading...

Ασφάλεια Αυτοκινήτου Online σε 1′

Εξοικονόμησε έως 40% στο ετήσιο ασφαλιστήριό σου