Αρχική / Η Ομάδα Μας / Εταιρικά Νέα / 10 χρόνια συνεργασίας Insurancemarket με Microbase

10 χρόνια συνεργασίας Insurancemarket με Microbase

Στο InfoCom, μίλησε ο Μανώλης Μαρσέλλος, Co-Founder & General Manager του Insurancemarket, παρέα με τον Αντώνη Ψαρά, Managing Director της Microbase, με αφορμή τη δεκαετή συνεργασία της Microbase με το Insurancemarket.

Οι δύο εταιρείες συμπλήρωσαν δέκα χρόνια συνεργασίας, κατά τη διάρκεια των οποίων η Microbase παρείχε λύσεις επικοινωνίας και ασφάλειας δικτύου στο Insurancemarket. Η Microbase έχει μια σταθερή ανοδική πορεία από την ίδρυσή της το 2003 και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών στην Ελλάδα και σε άλλες 40 χώρες.

Το Insurancemarket είναι μια διαρκώς αναπτυσσόμενη εταιρεία που επιτρέπει στους χρήστες να συγκρίνουν προσφορές από ασφαλιστικές εταιρείες εύκολα και γρήγορα. Έχει δημιουργήσει καινοτόμες λύσεις όπως το Best Price Alert, τον εξωδικαστικό συμβιβασμό με νομικές συμβουλές προς όλους τους πελάτες του και φυσικά την αξιολόγηση των ασφαλιστικών εταιρειών με βάση τις κριτικές των ίδιων των ασφαλισμένων. Και οι υπηρεσίες του δεν σταματούν εδώ. Πρόσφατα, έγινε και ο μοναδικός ασφαλιστικός διαμεσολαβητής στην Ελλάδα και ένας από τους λίγους στην Ευρώπη, που επιτρέπει στον χρήστη να διαχειρίζεται το συμβόλαιό του online και μέσω μίας νέας εφαρμογής, το insurancemarket app.

Στη συνέντευξη στο InfoCom, ο διευθύνων σύμβουλος της Microbase, Αντώνης Ψαράς, τόνισε τη σημασία της ανάπτυξης και παροχής λύσεων, και της επένδυσης στην τεχνογνωσία για τη βελτιστοποίηση της ασφάλειας των υποδομών. Ο Μανώλης Μαρσέλλος, αναφέρθηκε στην πρόοδο που σημειώνεται στην ασφαλιστική αγορά της Ελλάδας με τη συνεχή ψηφιοποίηση των διαδικασιών και την ευκολία που δίνεται στους πελάτες που κλείνουν την ασφάλισή τους διαδικτυακά. Μια ευρεία γκάμα επιλογών προσφέρεται στους πελάτες, μέσω των συνεργασιών του insurancemarket με 29 ασφαλιστικές εταιρείες. Η εταιρεία εστιάζει επίσης στην εκπαίδευση και την κοινωνική ευθύνη βοηθώντας τους καταναλωτές να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις για την αγορά:

Το Insancemarket εκτιμά ιδιαίτερα τις υπηρεσίες της Microbase μιας και αυτή η συνεργασία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διατήρηση της εξαιρετικής βαθμολογίας NPS, το υψηλό επίπεδο SLA και την αφοσίωση των πελατών της, με 9 στους 10 πελάτες να παραμένουν πιστοί. Οι εταιρείες σχεδιάζουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους για την επιδίωξη των αντίστοιχων αναπτυξιακών στόχων τους. Η Microbase επιδιώκει να ενσωματώσει περισσότερα μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης στην πλατφόρμα Exelysis, ενώ το Insurancemarket σχεδιάζει να ενδυναμώσει εξατομικευμένες υπηρεσίες στην ασφάλεια, την ενέργεια και τα χρηματοοικονομικά προϊόντα.

Δες όλη την συνέντευξη εδώ.

Το insurancemarket είναι δίπλα σου σε όλες τις αποφάσεις ασφάλισης. Μπες και σύγκρινε σήμερα για να βρεις την ασφάλεια που χρειάζεσαι, χωρίς αναμονές!


1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (Αξιολόγησε αυτό το άρθρο)
Loading...

Ασφάλεια Αυτοκινήτου Online σε 1′

Εξοικονόμησε έως 40% στο ετήσιο ασφαλιστήριό σου