Δες πώς αξιολογούν οι πελάτες μας την ασφαλιστική τους εταιρεία

10

χρόνια τώρα....

10 years
μείωσαν το κόστος της ασφάλειάς τους συγκρίνοντας
10 years
έλαβαν μια δίκαιη αποζημίωση με την βοήθειά μας
10 years
αξιολόγησαν περισσότερες από 25 ασφαλιστικές εταιρείες
10 years
και απορίες πελατών μας επιλύθηκαν σε λιγότερο από 4 λεπτά

Ο ευκολότερος τρόπος για να έχεις πάντα το καλύτερο!

Άτοκες δόσεις

Τώρα μπορείς να εξοφλήσεις την αγορά σου
με πιστωτική καρτα έως και 12 άτοκες δόσεις

Εγγύηση
Χαμηλότερης Τιμής

Αν βρεις χαμηλότερη, σου
επιστρέφουμε την
διαφορά

Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος πάντα
δίπλα σου
όλες τις ώρες και ημέρες της
εβδομάδας

Δωρεάν Υπηρεσία Εξωδικαστικού
Συμβιβασμού και Νομικές
Συμβουλές

Οι 9 στους 10 πελάτες μας δεν μας αλλάζουν1

94 %

ΙΚΑΝΟΠΟΊΗΣΗ ΠΕΛΑΤΏΝ2

στην Ταχύτητα & Ευκολία

0 2

Μεσος χρονος

αγοράς ασφαλιστηρίου online

79

NPS3

Πόσο πιθανό είναι να μας προτείνεις σε έναν φίλο/η σου;(Εύρος: -100 έως 100)

Μάθε περισσότερα

1 Βάσει του ρυθμού ανανέωσης υφιστάμενων πελατών τους τελευταίους 12 μήνες (Ιούνιος 2020 – Ιούνιος 2021) ο οποίος ξεπερνά το 90% (εξαιρώντας τα ανασφάλιστα οχήματα). 2 Βάσει 14.871 απαντήσεων ηλεκτρονικής έρευνας που πραγματοποιήθηκε καθόλη την διάρκεια του 2020 σε 95.681 νέα συμβόλαια και 204.070 ανανεώσεις. 3 Βάσει 8.242 απαντήσεων ηλεκτρονικής έρευνας που πραγματοποιήθηκε καθόλη την διάρκεια του 2020 σε 95.681 νέα συμβόλαια εκ των οποίων το 94,8% βρίσκει τη διαδικασία ασφάλισης & εξυπηρέτησης εύκολη και γρήγορη.

Οδηγός Ασφάλειας

 • +

  Οnline ασφάλιση


  Οικονομία

  Άμεση σύγκριση τιμών από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες, με ανταγωνιστικές τιμές ώστε να μειώσετε το κόστος σας και να βγείτε κερδισμένοι!

  Ευκολία

  Με ένα κλικ μπορείτε να ασφαλιστείτε όπου και αν βρίσκεστε, όποια ώρα το θελήσετε! Από τον καναπέ σας ή όταν τη χρειάζεστε άμεσα!

  Ταχύτητα

  Γρήγορες και αυτοματοποιημένες διαδικασίες. Σε λιγότερο από 5' έχετε το συμβόλαιο στο email σας!

 • +

  Κόστος ασφάλισης Αυτοκινήτου, Μηχανής, Φορτηγού


  Ο υπολογισμός των ασφαλίστρων (τιμολόγηση) γίνεται ελεύθερα από κάθε ασφαλιστική εταιρεία με βάση τους παράγοντες κινδύνου που έχει αξιολογήσει ως κρίσιμους και σημαντικούς για το σκοπό αυτό.
  Ενδεικτικά, οι συνήθεις παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος του ασφαλιστηρίου συμβολαίου είναι:

  H ηλικία του οδηγού

  Εάν είστε νέος οδηγός ή κάτω των 23 ετών ή και τα δύο, θεωρείστε οδηγός υψηλού ρίσκου από τις ασφαλιστικές εταιρείες και επομένως θα πληρώσετε περισσότερα για την ίδια κάλυψη από ότι οι άλλοι οδηγοί (επασφάλιστρο). Όσο πιο νέος και άπειρος είστε, τόσο περισσότερα θα πρέπει να υπολογίζετε ότι θα πληρώσετε.

 • +

  Πώς μπορώ να μειώσω το κόστος της ασφάλειας για Αυτοκίνητο, Μηχανή, Φορτηγό


  Συγκρίνετε τακτικά

  Επωφεληθείτε από τον ανταγωνισμό και δείτε εάν μπορείτε να βρείτε πιο οικονομική ασφάλεια κάνοντας έρευνα αγοράς.
  Πριν ανανεώσετε, μπείτε στο insurancemarket.gr και συγκρίνετε σε 1’ όλη την αγορά για να δείτε πόσα χρήματα μπορείτε να εξοικονομήσετε.

  Επιλέξτε προσεκτικά τις καλύψεις

  Μελετήστε προσεκτικά τις καλύψεις που έχετε στο συμβόλαιό σας. Οι σύμβουλοί μας μπορούν να σας βοηθήσουν να καταλάβετε ποιες είναι σημαντικές για εσάς.
  Για παράδειγμα, μία πολύ χρήσιμη κάλυψη λόγω του μεγάλου αριθμού των ανασφάλιστων οχημάτων είναι η "κάλυψη ζημιών από ανασφάλιστο όχημα".
  Επίσης, εάν το όχημά σας είναι καινούριο, πιθανότατα δε χρειάζεστε την κάλυψη οδικής βοήθειας γιατί τις περισσότερες φορές την παρέχει η αντιπροσωπεία για έως και 2 χρόνια από την ημερομηνία αγοράς.
  Όσον αφορά τα παλαιότερα οχήματα, ίσως χρειαστεί να μειώσετε τις προαιρετικές καλύψεις.

 • +

  Εκπτώσεις ασφάλισης Αυτοκινήτου, Μηχανής, Φορτηγού


  Πολλές ασφαλιστικές εταιρείες παρέχουν σημαντικές ειδικές εκπτώσεις στα τιμολόγια τους εάν ο ασφαλισμένος ανήκει σε μία από τις κάτωθι επαγγελματικές ή άλλες ειδικές κατηγορίες.
  Ανάλογα με την εταιρεία και την κατηγορία οι εκπτώσεις κυμαίνονται έως και 25% χαμηλότερα από τα κανονικά ασφάλιστρα.
  Ειδικότερα:

  Έκπτωση Δημοσίων Υπαλλήλων

  Ως δημόσιοι υπάλληλοι εννοούνται οι εν ενεργεία ή συνταξιούχοι Δημόσιοι υπάλληλοι, οι υπάλληλοι στις Αστικές Συγκοινωνίες, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και σε ΔΕΚΟ καθώς και οι Κληρικοί και οι Ιερωμένοι.

 • +

  Πρόστιμο για ανασφάλιστο όχημα


  Ν.489/76 προβλέπει ότι η κυκλοφορία οχήματος χωρίς το ειδικό αποδεικτικό της ασφάλισης σήμα επισύρει την επιβολή των παρακάτω διοικητικών κυρώσεων

  Α. Διοικητικές κυρώσεις

  Αφαίρεση των πινακίδων, της άδειας ικανότητας του οδηγού και της άδειας κυκλοφορίας για 6 μήνες.

  Η πρόκληση δε ατυχήματος από όχημα χωρίς το προαναφερόμενο ειδικό σήμα, επισύρει την αφαίρεση πινακίδων και της άδειας κυκλοφορίας για δύο χρόνια και επί υποτροπής για τρία χρόνια.
  Χρηματικό πρόστιμο υπέρ του Επικουρικού Κεφαλαίου, βεβαιωθέντος με πράξη της Αστυνομικής Αρχής και εισπραττόμενο με τις οικείες διατάξεις του Κ.Ε.Δ.Ε, 1000€ για τα λεωφορεία και τα Φ.Δ.Χ., 500€ για τα επιβατηγά και άλλα οχήματα κάθε φύσης και των 250€ για τα δίκυκλα
  Η άδεια κυκλοφορίας και οι πινακίδες μπορούν να επιστραφούν στον κάτοχο ή στον ιδιοκτήτη του οχήματος, πριν περάσουν τα παραπάνω χρονικά διαστήματα, αν πληρώσει το πρόστιμο και προσκομίσει την απόδειξη πληρωμής καθώς και το ασφαλιστήριο συμβόλαιο για το όχημα.

 • +

  Αποζημίωση από ανασφάλιστο όχημα


  Η ασφάλιση του οχήματός μας είναι υποχρεωτική από τον Νόμο αλλά υπάρχουν οδηγοί που δεν λαμβάνουν σοβαρά υπόψη την ευθύνη τους σε περίπτωση ατυχήματος.
  Τα καλά νέα είναι ότι το 2014 ο αριθμός των ανασφάλιστων οχημάτων μειώθηκε φέτος από 800.000 σε 600.000 ( Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος).
  Τα κακά νέα είναι ότι οι ανασφάλιστοι οδηγοί είναι επιρρεπείς στα ατυχήματα καθώς είναι πιο απρόσεκτοι και ανεύθυνοι στην εν γένει συμπεριφορά και στάση τους.

 • +

  Φιλικός Διακανονισμός


  1.Τι είναι το Σύστημα Άμεσης Πληρωμής (Φιλικός Διακανονισμός);

  Από την 1η Μαΐου 2000 ετέθη σε ισχύ και στη χώρα μας η συμφωνία άμεσης πληρωμής υλικών ζημιών τροχαίων ατυχημάτων. Το Σύστημα Άμεσης Πληρωμής (Φιλικός Διακανονισμός) είναι συμφωνία μεταξύ ασφαλιστικών εταιρειών, η οποία εφαρμόζεται, υπό προϋποθέσεις, στις αποζημιώσεις από ατυχήματα αυτοκινήτων. Είναι ένας τρόπος αποζημίωσης και διαχείρισης των ζημιών υλικών αλλά και μικρών σωματικών βλαβών με τον οποίο επιτυγχάνεται, κατά κύριο λόγο, ταχύτητα και μείωση των δικαστικών διενέξεων.

  Με το Φιλικό Διακανονισμό αυτός που δε φταίει ή στο βαθμό που δε φταίει για το ατύχημα αποζημιώνεται από τη δική του ασφαλιστική εταιρεία. Διευκρινίζεται ότι αυτή η Συμφωνία μεταξύ των εταιριών δεσμεύει αυτές και μόνον αυτές, πως εάν ο αναίτιος πελάτης δεν συμφωνεί με τους όρους και τις προϋποθέσεις αυτής της σύμβασης, δικαιούται να διεκδικήσει την αποζημίωσή του από την Εταιρεία του υπαίτιου, κατά τον έως σήμερα εφαρμοζόμενο τρόπο (κατά το κοινό δηλαδή δίκαιο).

 • +

  Απαραίτητα δικαιολογητικά για αποζημιωση από την ασφαλιστική εταιρεία


  Η καταβολή αποζημίωσης για κάθε είδους ζημία, προϋποθέτει υποβολή αίτησης αποζημίωσης συνοδευόμενη από τη συγκέντρωση συγκεκριμένων δικαιολογητικών. Γενικά, είναι σκόπιμο να επικοινωνείτε με την εταιρεία που θα σας αποζημιώσει προκειμένου να ενημερωθείτε για τα δικαιολογητικά που απαιτούνται σε κάθε περίπτωση (π.χ. σε περίπτωση υλικών ζημιών ή σωματικών βλαβών).

Έγραψαν για εμάς

“Είναι η Νο1 υπηρεσία σύγκρισης ασφαλειών με πάνω από 1.000.000 χρήστες ετησίως.”
“Mία εταιρεία στα πρότυπα της Silicon Valley που έχουν αγαπήσει οι Έλληνες οδηγοί.”
“Ιnsurancemarket.gr is the leading Greek insurance marketplace.”
“Κορυφαία πλατφόρμα. Έχει λάβει 14 βραβεία για τις νέες τεχνολογίες, που εισήγαγε στις ασφάλειες.”
“Αναζητά συνεχώς καινοτόμες λύσεις για τον πελάτη της με σκοπό να τα κάνει όλα εύκολα.”
“Η εταιρεία που άλλαξε τα δεδομένα στις ασφάλειες αυτοκινήτων μέσω της χρήσης του Internet.”

Θες να βγαίνεις πάντα κερδισμένος;

Βοηθήσαμε πάνω από 1.000.000 οδηγούς να μειώσουν το κόστος της ασφάλειάς τους.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
4.3 5 28
Αγίου Δημητρίου 4
Αθήνα Αττική
10554 Ελλάδα
InsuranceMarket’s Schema 4.3 5 20