Αρχική / Οδηγός Ασφάλισης / Αυτοκίνητο / Φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου για ανέργους, ένστολους, δημόσιους υπαλλήλους

Φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου για ανέργους, ένστολους, δημόσιους υπαλλήλους

ειδικές εκπτώσεις ασφάλειας αυτοκινήτου

Κάποιες ασφαλιστικές εταιρείες έχουν αποφασίσει να κάνουν ειδικές εκπτώσεις και να προσφέρουν φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου για ανέργους, ένστολους (στρατιωτικούς, αστυνομικούς κ.λπ.) και δημόσιους υπαλλήλους.

Δεν υπάρχει λόγος να ψάχνεις ποιες είναι αυτές οι ασφαλιστικές βέβαια, το κάνουμε εμείς για σένα.  Θέλεις να μάθεις αν δικαιούσαι ειδική έκπτωση στην ασφάλειά σου και πώς θα πάρεις την πιο φθηνή τιμή; Έχουμε συγκεντρώσει τις απαραίτητες πληροφορίες που πρέπει να ξέρεις.

Ποιοι δικαιούνται ειδικές εκπτώσεις στην ασφάλεια αυτοκινήτου;

#1 Φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου για ανέργους

Είναι και η κατηγορία που έχει περισσότερο ανάγκη μια πιο φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου και γι’ αυτό υπάρχουν και ειδικές εκπτώσεις. Για τους ανέργους, όπως και για όλους τους άλλους οδηγούς, ισχύει πως πρέπει να έχουν ασφαλισμένο το όχημά τους πάντα, κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη.

Οπότε, κάποιες ασφαλιστικές εταιρείες τους κάνουν προνομιακές προσφορές σε ειδικές τιμές, για να τους διευκολύνουν μέχρι να βρουν ξανά εργασία.

#2 Φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου για στρατιωτικούς

Είσαι ένστολος; Το ήξερες ότι υπάρχουν ειδικές εκπτώσεις στην ασφάλεια αυτοκινήτου για στρατιωτικούς, αστυνομικούς και άλλους; Συγκεκριμένα, στο insurancemarket θα βρεις τις εξής επιλογές:

  • Ένστολος (πλην αστυνομικών)
  • Αστυνομικός
  • Συνταξιούχος αστυνομικός

Οπότε, αν ανήκεις σε μια από αυτές τις κατηγορίες, μπορείς να επωφεληθείς από κάποιες καλύτερες προσφορές για την ασφάλειά σου.

#3 Φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου για δημόσιους υπαλλήλους

Και η ασφάλεια δημόσιων υπαλλήλων έχει κάποιες ελαφρύνσεις στις τιμές. Στην πλατφόρμα μας θα δεις τις επιλογές:

  • Δημόσιος Υπάλληλος
  • Συνταξιούχος Δημοσίου

Ως δημόσιοι υπάλληλοι εννοούνται οι εν ενεργεία ή συνταξιούχοι δημόσιοι υπάλληλοι, οι υπάλληλοι στις αστικές συγκοινωνίες, στην τοπική αυτοδιοίκηση και σε ΔΕΚΟ, καθώς και οι κληρικοί και ιερωμένοι.

Φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου για ανέργους, στρατιωτικούς & δημόσιους υπαλλήλους: Πόσο θα εξοικονομήσεις;

Η έκπτωση στην ασφάλεια αυτοκινήτου στις ειδικές κατηγορίες είναι σίγουρα βοηθητική, ειδικά για τους άνεργους. Πόση όμως είναι αυτή η έκπτωση;

Σύμφωνα με στοιχεία της πλατφόρμας μας, μπορείς να βρεις φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου για ανέργους, ένστολους και δημοσίους υπαλλήλους με έως 17% έκπτωση.

Μπες τώρα στο insurancemarket και δες ποιες ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν εκπτώσεις για συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες και ποιες στηρίζουν τους ανέργους με επιπλέον εκπτώσεις.

Πώς θα δεις τις πιο οικονομικές προσφορές για ασφάλεια αυτοκινήτου;

Είσαι ένστολος, άνεργος ή στρατιωτικός και δικαιούσαι ειδικές εκπτώσεις στην ασφάλεια αυτοκινήτου; Τέλεια. Απλά ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

  • Μπες στο insurancemarket
  • Συμπλήρωσε τον αριθμό κυκλοφορίας (πινακίδα) του οχήματός σου.
  • Στα στοιχεία ιδιοκτήτη, πήγαινε στο πεδίο “Έκπτωση Επαγγέλματος” και επίλεξε την ιδιότητά σου (Άνεργος, Ένστολος κλπ.).
  • Κάνε σύγκριση ασφαλειών από τις προσφορές των ασφαλιστικών που θα εμφανιστούν και επίλεξε αυτή που σε συμφέρει περισσότερο.
  • Εξόφλησε τα ασφάλιστρά σου.
  • Λάβε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο στο email σου.

Θέλεις φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου για ανέργους, στρατιωτικούς ή αστυνομικούς; Στην πλατφόρμα μας μπορείς να συγκρίνεις έως 29 συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες, ανάμεσα στις οποίες και η Anytime, Hellas Direct, Ιντερσαλόνικα, Groupama, Εθνική Ασφαλιστική και άλλες.

Χάρη στην πλατφόρμα μας, το να βρεις φθηνή ασφάλεια αυτοκινήτου για ανέργους, ένστολους και δημόσιους υπαλλήλους είναι πιο εύκολο από ποτέ. Σύγκρινε κι εσύ τις προσφορές και κλείσε το συμβόλαιό σου στην καλύτερη τιμή!


1 αστέρι2 αστέρια3 αστέρια4 αστέρια5 αστέρια (Αξιολόγησε αυτό το άρθρο)
Loading...

Ασφάλεια Αυτοκινήτου Online σε 1′

Εξοικονόμησε έως 40% στο ετήσιο ασφαλιστήριό σου