Ασφάλεια αυτοκινήτου

Συγκρίνετε εύκολα την ασφαλιστική αγορά και κερδίστε!

Στo insurancemarket.gr συγκρίνουμε online πάνω από 20 ασφαλιστικές εταιρίες προκείμενου να επιλέξετε εύκολα την καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου για εσάς, παρέχοντας πλήρη και αντικειμενική πληροφόρηση.

ΠΑΡΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Πάνω από 20 ασφαλιστικές εταιρίες προκείμενου να επιλέξετε εύκολα την καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου

Ειδικές Εκπτώσεις

Οι ασφαλιστικές εταιρίες παρέχουν σημαντικές ειδικές εκπτώσεις στα τιμολόγια τους εάν ο ασφαλισμένος ανήκει σε μία από τις κάτωθι επαγγελματικές ή άλλες ειδικές Κατηγορίες.

Ανάλογα με την εταιρία και την κατηγορία οι εκπτώσεις κειμένονται έως και 25% χαμηλότερα από τα κανονικά ασφαλίστρα. Διαβάστε προσεκτικά σε πιά κατηγορία από τις παρακάτω κατηγορίες ανήκετε, γιατί μπορεί να μειώσετε σημαντικά το κόστος της ασφάλειας σας.

Έκπτωση Δημοσίων Yπαλλήλων
Δημόσιοι υπάλληλοι θεωρούνται οι εν ενεργεία ή συνταξιούχοι Δημοσίοι Υπαλλήλοι, Αστικών Συγκοινωνιών, Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ΔΕΚΟ καθώς και Κληρικοί.

Έκπτωση Ανέργων
Κάποιες εταιρείες στέκονται δίπλα στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται σκληρά από την ανεργία προσφέρουν ειδικές τιμές στους ανέργους.

Έκπτωση Ένστολων
Την έκπτωση δικαιούνται οι εν ενεργεία ή συνταξιούχοι των Σωμάτων Ασφαλείας, Ενόπλων Δυνάμεων, Πυροσβεστικού Σώματος κλπ.

Ασφάλεια Αυτοκινητού - Εξυπηρέτηση Πελατών

Εξυπηρέτηση Πελατών

  • 24 ώρες / 7 ημέρες
  • Έμπειροι Ασφαλιστές
801 300 3414
210 324 5000
../../